Te ajutam sa ajungi la cele mai prestigioase clinici si la cei mai buni medici din Israel

Rezerva-ti dreptul de a accesa cele mai bune servicii medicale in Israel – liderul mondial in cercetare si dezvoltare medicala.

medical-global

 

Turismul medical – solutie pentru preventia si vindecarea afectiunilor grave

Turismul medical este tot mai accesat de catre persoanele care isi doresc servicii medicale de cea mai bună calitate. Israel este o destinatie importanta pentru turismul medical datorita serviciilor de top, a personalului cu inalta calificare si a inovatiei de top in domeniul medical.
Calatoria catre Israel in interes medical se poate realiza atat pentru examinari periodice, pentru interventii chirurgicale complexe, cat si pentru tratamente medicale inovatoare. Acolo unde prezenta fizica a pacientului nu este obligatorie, legatura cu medicii se poate face si de la distanta.

Contacteaza-ne si afla mai multe detalii

 

Turism Medical la Spitalul Universitar de renume mondial Hadassah

Colaborarea stransa cu Hadassah ne ajuta sa iti garantam accesul facil la clinica si medicul specialist de care ai nevoie pentru a beneficia de ingrijire medicala la cele mai inalte standarde.
Organizaţia Medicala Hadassah este dedicata excelenței, punand bazele dezvoltarii standardelor si practicilor pentru ingrijirea medicala din Israel de peste 100 de ani. Hadassah reprezinta etalonul cel mai inalt de profesionalism, fiind lider in medicina si in ingrijire sanitara.

Asistenta si suport pe toata perioada serviciului medical

Noi, Global Medical, iti oferim asistenta de la prima vizita la centrul medical Hadassah si pana la sfarsitul tratamentului. Inca de la inceput, iti atribuim un Manager de Caz din Romania, care va tine legatura cu tine si te va sprijini in fiecare etapa, explicandu-ti procesul si pasii pe care ii vei urma. Mai mult, poti opta pentru un translator care sa te insoteasca, astfel incat sa fii sigur/a ca ai toate informatiile de care ai nevoie si ca primesti raspuns la orice intrebare.

Programeaza-te acum
medical-global

 

Facilitati premium si acces la servicii medicale revolutionare

In momentul in care decizi sa beneficiezi de acces la serviciile medicale de top in Israel, ai alaturi de tine echipa noastra dedicata in Romania si beneficiezi de servicii integrate la o companie de top din Israel si suport constant, indiferent de gravitatea cazului tau.

Suferi de o afectiune complexa si doctorii ti-au spus ca nu exista solutii de vindecare? Lucram impreuna pentru vindecarea ta! Ai in spate o echipa multidisciplinara de medici care iti acorda toata atentia si o armata de profesionisti care se dedica aflarii diagnosticului corect si stabilirii tratamentului potrivit.

Echipa de doctori din Israel este cunoscuta pentru schemele de tratament inovatoare,  pentru identificarea afectiunilor nediagnosticate, pentru tratarea cazurilor incadrate ca fiind incurabile, pentru experienta in operarea cazurilor complexe si pentru tehnologia de ultima generatie minim invaziva  folosita. 

medical-global

 

Barierele medicale sunt depasite cu ajutorul Organizatiei Medicale Hadassah din Israel

Tehnologia avansata, cercetarile revolutionare si progresele medicale constante explica motivul pentru care Centrul Medical Hadassah este prima alegere pentru pacientii care isi doresc cea mai buna echipa de doctori care sa lupte alaturi de ei impotriva afectiunilor diagnosticate sau in curs de diagnosticare.

Hadassah este recunoscuta pentru abordarea unica si multidisciplinara prin care trateaza fiecare caz in baza unei colaborari stranse intre cei mai calificati medici specialisti, astfel incat diagnosticul sa fie cel corect, iar cursul de tratament cel mai recomandat.

Intra in legatura cu noi

Echipa Global Medical a trasat precedente care au ridicat standardele in asistenta medicala

Lucram la standarde de excelenta si suntem determinati sa gasim solutii pentru toti pacientii, indiferent de diagnostic, intrucat credem ca fiecare persoana care a primit un diagnostic merita cea mai buna sansa la vindecare. Singura grija a pacientului trebuie sa fie vindecarea, de aceea, il asistam inca de la realizarea dosarului medical si a traducerii lui, la vizita sau vizitele medicale, inceperea si finalizarea tratamentului.

De-alungul celor 8 ani de experienta, ne mandrim cu mai bine de 120 de cazuri medicale care s-au transformat din situatii fara speranta in afectiuni vindecate si cazuri care au stabilit noi etaloane in materie de turism medical. De-a lungul timpului, ne-am asigurat ca toti pacientii care nu mai aveau speranta si-au recapatat increderea in medicina prin accesul la doctori de renume mondial si la cele mai noi tehnologii.

Completeaza formularul si te vom contacta curand! Ne poti contacta si telefonic in timpul orelor de program.