Termeni si conditii

Vizitarea si utilizarea acestui site presupune citirea si acceptarea in totalitate al acestor termeni si conditii de utilizare ai site-ului www.globalmedical.ro

Continutul www.globalmedical.ro este protejat de legea nr. 8/1996, privind drepturile de autor si drepturile conexe. Toate drepturile sunt rezervate Global Medical Marketing. Intreg continutul site-ului nu poate fi copiat, reprodus, publicat sau transmis fara acordul scris al Global Medical Marketing. Alterarea sau modificarea materialelor de pe site, indiferent de forma si structura (text, imagini, continut audio-video) sunt interzise.

Utilizarea materialelor disponibile pentru copiere sau descarcare poate fi facuta exclusiv in scopuri necomerciale.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la office@globalmedical.ro

Toate interactiunile cu utilizatorii www.globalmedical.ro sunt guvernate legea din Romania si de Regulamentului UE 679/2016, Regulamentul General privind Protecţia Datelor Personale. Orice litigiu cauzat de utilizarea www.globalmedical.ro se solutioneaza pe cale amiabila sau in caz contrar de instantele judecatoresti abilitate.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra pe www.globalmedical.ro si pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site utilizeaza tehnologii care permit strangerea de date cu caracter tehnic despre utilizatori: adresa de internet (nu adresa de e-mail), sistemul de operare si browser-ul folosit sau informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.