Pasii necesari pentru incarcarea dosarului medical:

 • 1. Copiati toate informatiile de pe disc (CD/DVD) intr-un folder pe desktop (daca este cazul)
 • 2. Comprimati (arhivati) folderul in format ZIP. Investigati marimea fisierului (pentru Windows, click dreapta pe fisier si selectati “Properties”, iar pentru Mac, click dreapta si selectati “Get info”); daca incarcati spre exemplu un RMN, marimea acestuia ar trebui sa fie incepand cu cateva zeci de MB pana la sute de MB sau chiar de ordinul GB. Daca fisierul ZIP este de marimea KB, repetati copierea de la pasul 1, intrucat fisierele nu s-au copiat complet.
 • 3. Completati in formularul alaturat: nume, prenume si numarul de telefon
 • 4. Bifati: Nu sunt robot. In anumite cazuri, este posibil sa vi se solicite sa selectati anumite imagini dupa o regula
 • 5. Bifati: Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului
 • 6. Apasati “Adauga fisiere” si selectati arhiva zip proaspat creata pe desktop
 • 7. Apasati butonul alaturat “Incepe incarcarea”

In dreapta veti observa un indicator de progres al incarcarii iar acesta trebuie sa ajunga la 100%. Apoi veti primi un mesaj care va mentiona incarcarea cu succes a dosarului medical.

Global Medical este prima companie din Romania specializata in consiliere medicala.

Echipa noastra dedicata te ajuta sa identifici si sa tratezi orice problema de sanatate, indiferent de complexitatea acesteia.

In etapa de pre-diagnosticare iti acordam tot suportul de care ai nevoie prin:

medical-global

Programare

Realizarea programarii la medicul propus, in cel mai scurt timp posibil

medical-global

Acces Rapid

Facilitarea accesului la medici renumiti din tara si din strainatate

medical-global

Certitudine

Certitudinea ca primesti ingrijirea medicala de care ai nevoie

medical-global

Consiliere

Consiliere medicala de specialitate pentru identificarea corecta a afectiunii medicale si a medicului specialist potrivit

medical-global

Second Opinion

Beneficiul unui second medical opinion de fiecare data cand doresti să fii sigur de diagnosticul primit

După efectuarea diagnosticului:

medical-global

Ghidaj

Te ghidam catre medici si clinici de renume pentru a beneficia de cele mai bune servicii medicale

medical-global

Tratament corect

Te ajutam sa primesti un plan corect de tratament, recomandat de un medic bun sau de o echipă medicala, in functie de complexitatea cazului. Astfel, vei castiga timp esential in tratarea afectiunii si in procesul de recuperare

medical-global

Investigatii corecte si complexe

Beneficiezi de analize si investigatii complexe, efectuate in tara sau in strainatate

medical-global

Chirurgie minim invaziva

Interventiile chirurgicale vor fi realizate de cei mai buni medici care folosesc tehnologii minim invazive si echipamente de ultimă generatie

medical-global

Gestiune cazuri complexe

Gasim solutii pentru cazurile complexe in care echipe multidisciplinare de medici colaboreaza impreuna pentru tine

Prin completarea formularului de contact, un specialist Global Medical te va contacta pentru a iti oferi mai multe informatii

Vreau sa fiu contactat

TE AJUTAM SA REZOLVI DIN TIMP PROBLEMA PLATII TRATAMENTULUI TAU LA CEI MAI BUNI MEDICI

Iti doresti o asigurare de sanatate privata de top, pe care sa o poti personaliza in functie de nevoile tale medicale, valabila peste tot in lume? Bugetul de tratament anual este de pana la 3 milioane de euro! Alege asigurarea privata de sanatate Generali Global Health, cu sediul in Londra oferita prin Global Medical

Servicii medicale la scara mondiala si suport 24/7

Asigurarea de sanatate internationala Generali Global Health iti garanteaza accesul in orice clinica privata din intreaga lume si suport 24/7 ca sa iti poti accesa beneficiile oricand. Mai mult, vei avea o persoana de contact dedicata – adica un Manager de Caz de la Global Medical care sa te ajute pe toata perioada investigatiilor si tratamentelor, astfel incat sa ai informatiile necesare pentru a benefica in totalitate de avantajele asigurarii tale.

Contacteaza-ne si afla mai multe detalii

Preventia este primul pas pe care il faci pentru tine!

Stiai ca 80% dintre afectiunile cronice sunt prevenibile? Ai grija de sanatatea ta printr-un stil de viata sanatos si prin controale medicale de rutina, la cei mai buni medici la nivel international.
Stiai ca preventia s-a dovedit mult mai putin costisitoare decat vindecarea unei afectiuni medicale grave? Asigurarea privata de sanatate te ajutas sa iti gestionezi eficient bugetul si iti garanteaza servicii medicale de top, care te vor ajuta sa detii controlul starii tale de bine pentru tot restul vietii. Cel mai bun moment pentru incheierea unei asigurari de sanatate privata premium este acum!

Am o problema de sanatate. Ce trebuie sa fac?

Aflarea unui diagnostic grav declanseaza o serie de intrebari despre urmatorii pasi si multa incertitudine. De cele mai multe ori, intarzierea in luarea unor masuri determina agravarea afectiunii, motiv pentru care echipa Global Medical te ajuta si se asigura de faptul ca:

 • esti informat despre toti pasii recomandati pentru afectiunea ta medicala
 • ai acces la second opinion de la o echipa de medici specialisti, in cel mai scurt timp
 • odata primit diagnosticul, esti programat la cel mai bun medic recomandat pentru afectiunea de care suferi si la clinica pe care ti-o doresti
 • ai acces la cele mai bune servicii de asistenta medicala la standarde internationale
 • beneficiezi de cele mai noi tehnici si de cele mai bune tratamente medicale
 • accesezi beneficiile asigurarii de sanatate private si esti informat constant despre evolutia cursului de tratament

Mai mult decat atat, diagnosticarea timpurie a problemelor de sanatate si accesul la tratamente la cele mai inalte standarde internationale platite de asigurator iti vor permite sa te concentrezi doar asupra vindecarii, fara a avea grija platilor catre clinici. Astfel, pentru o suma pe care o poti bugeta si controla, asiguri accesul pentru tine si familia ta la cele mai bune servicii medicale din lume atat ca masura de preventie, cat si de vindecare.

Foloseste asigurarea de sanatate internationala privata pentru a proteja intreaga familie!

Asigurarea privata de sanatate cu acoperire internationala iti ofera posibilitatea de a oferi fiecarui membru al familiei tale accesul la servicii medicale de top.

Printre serviciile medicale acoperite se numara: ambulatoriu, spitalizare, chirurgie, medicamente, preventie, maternitate, complicatii ale sarcinii, imagistica, ambulanta terestra privata, evacuare medicala de urgenta (ambulanta aeriana), transplant si un lucru foarte important: tratamentul integral al cancerului!

Ai grija de sanatatea ta oricand, oriunde in lume. Alege asigurarea de sanatate internationala Generali Global Health prin Global Medical.

Completeaza formularul si te vom contacta curand! Ne poti contacta si telefonic in timpul orelor de program.

TE AJUTAM SA AJUNGI LA CELE MAI PRESTIGIOASE CLINICI SI LA CEI MAI BUNI MEDICI DIN ISRAEL

Rezerva-ti dreptul de a accesa cele mai bune servicii medicale in Israel – liderul mondial in cercetare si dezvoltare medicala.

medical-global

Turismul medical – solutie pentru preventia si vindecarea afectiunilor grave

Turismul medical este tot mai accesat de catre persoanele care isi doresc servicii medicale de cea mai bună calitate. Israel este o destinatie importanta pentru turismul medical datorita serviciilor de top, a personalului cu inalta calificare si a inovatiei de top in domeniul medical.
Calatoria catre Israel in interes medical se poate realiza atat pentru examinari periodice, pentru interventii chirurgicale complexe, cat si pentru tratamente medicale inovatoare. Acolo unde prezenta fizica a pacientului nu este obligatorie, legatura cu medicii se poate face si de la distanta.

Contacteaza-ne si afla mai multe detalii

Turism Medical la Spitalul Universitar de renume mondial Hadassah

Colaborarea stransa cu Hadassah ne ajuta sa iti garantam accesul facil la clinica si medicul specialist de care ai nevoie pentru a beneficia de ingrijire medicala la cele mai inalte standarde.
Organizaţia Medicala Hadassah este dedicata excelenței, punand bazele dezvoltarii standardelor si practicilor pentru ingrijirea medicala din Israel de peste 100 de ani. Hadassah reprezinta etalonul cel mai inalt de profesionalism, fiind lider in medicina si in ingrijire sanitara.

ASISTENTA SI SUPORT PE TOATA PERIOADA SERVICIULUI MEDICAL

Noi, Global Medical, iti oferim asistenta de la prima vizita la centrul medical Hadassah si pana la sfarsitul tratamentului. Inca de la inceput, iti atribuim un Manager de Caz din Romania, care va tine legatura cu tine si te va sprijini in fiecare etapa, explicandu-ti procesul si pasii pe care ii vei urma. Mai mult, poti opta pentru un translator care sa te insoteasca, astfel incat sa fii sigur/a ca ai toate informatiile de care ai nevoie si ca primesti raspuns la orice intrebare.

programeaza-te acum
medical-global

 

Facilitati premium si acces la servicii medicale revolutionare

In momentul in care decizi sa beneficiezi de acces la serviciile medicale de top in Israel, ai alaturi de tine echipa noastra dedicata in Romania si beneficiezi de servicii integrate la o companie de top din Israel si suport constant, indiferent de gravitatea cazului tau.

Suferi de o afectiune complexa si doctorii ti-au spus ca nu exista solutii de vindecare? Lucram impreuna pentru vindecarea ta! Ai in spate o echipa multidisciplinara de medici care iti acorda toata atentia si o armata de profesionisti care se dedica aflarii diagnosticului corect si stabilirii tratamentului potrivit.

Echipa de doctori din Israel este cunoscuta pentru schemele de tratament inovatoare,  pentru identificarea afectiunilor nediagnosticate, pentru tratarea cazurilor incadrate ca fiind incurabile, pentru experienta in operarea cazurilor complexe si pentru tehnologia de ultima generatie minim invaziva  folosita. 

medical-global

 

Barierele medicale sunt depasite cu ajutorul Organizatiei Medicale Hadassah din Israel

Tehnologia avansata, cercetarile revolutionare si progresele medicale constante explica motivul pentru care Centrul Medical Hadassah este prima alegere pentru pacientii care isi doresc cea mai buna echipa de doctori care sa lupte alaturi de ei impotriva afectiunilor diagnosticate sau in curs de diagnosticare.

Hadassah este recunoscuta pentru abordarea unica si multidisciplinara prin care trateaza fiecare caz in baza unei colaborari stranse intre cei mai calificati medici specialisti, astfel incat diagnosticul sa fie cel corect, iar cursul de tratament cel mai recomandat.

intra in legatura cu noi

ECHIPA GLOBAL MEDICAL A TRASAT PRECEDENTE CARE AU RIDICAT STANDARDELE IN ASISTENTA MEDICALA

Lucram la standarde de excelenta si suntem determinati sa gasim solutii pentru toti pacientii, indiferent de diagnostic, intrucat credem ca fiecare persoana care a primit un diagnostic merita cea mai buna sansa la vindecare. Singura grija a pacientului trebuie sa fie vindecarea, de aceea, il asistam inca de la realizarea dosarului medical si a traducerii lui, la vizita sau vizitele medicale, inceperea si finalizarea tratamentului.

De-alungul celor 8 ani de experienta, ne mandrim cu mai bine de 120 de cazuri medicale care s-au transformat din situatii fara speranta in afectiuni vindecate si cazuri care au stabilit noi etaloane in materie de turism medical. De-a lungul timpului, ne-am asigurat ca toti pacientii care nu mai aveau speranta si-au recapatat increderea in medicina prin accesul la doctori de renume mondial si la cele mai noi tehnologii.

Completeaza formularul si te vom contacta curand! Ne poti contacta si telefonic in timpul orelor de program.