Te ajutam sa rezolvi din timp problema platii tratamentului tau la cei mai buni medici

Iti doresti o asigurare de sanatate privata de top, pe care sa o poti personaliza in functie de nevoile tale medicale, valabila peste tot in lume? Bugetul de tratament anual este de pana la 3 milioane de euro! Alege asigurarea privata de sanatate Generali Global Health, cu sediul in Londra oferita prin Global Medical.

Servicii medicale la scara mondiala si suport 24/7

Asigurarea de sanatate internationala Generali Global Health iti garanteaza accesul in orice clinica privata din intreaga lume si suport 24/7 ca sa iti poti accesa beneficiile oricand. Mai mult, vei avea o persoana de contact dedicata – adica un Manager de Caz de la Global Medical care sa te ajute pe toata perioada investigatiilor si tratamentelor, astfel incat sa ai informatiile necesare pentru a benefica in totalitate de avantajele asigurarii tale.

Contacteaza-ne si afla mai multe detalii

Preventia este primul pas pe care il faci pentru tine!

Stiai ca 80% dintre afectiunile cronice sunt prevenibile? Ai grija de sanatatea ta printr-un stil de viata sanatos si prin controale medicale de rutina, la cei mai buni medici la nivel international.
Stiai ca preventia s-a dovedit mult mai putin costisitoare decat vindecarea unei afectiuni medicale grave? Asigurarea privata de sanatate te ajutas sa iti gestionezi eficient bugetul si iti garanteaza servicii medicale de top, care te vor ajuta sa detii controlul starii tale de bine pentru tot restul vietii. Cel mai bun moment pentru incheierea unei asigurari de sanatate privata premium este acum!

Am o problema de sanatate. Ce trebuie sa fac?

Aflarea unui diagnostic grav declanseaza o serie de intrebari despre urmatorii pasi si multa incertitudine. De cele mai multe ori, intarzierea in luarea unor masuri determina agravarea afectiunii, motiv pentru care echipa Global Medical te ajuta si se asigura de faptul ca:

  • esti informat despre toti pasii recomandati pentru afectiunea ta medicala
  • ai acces la second opinion de la o echipa de medici specialisti, in cel mai scurt timp
  • odata primit diagnosticul, esti programat la cel mai bun medic recomandat pentru afectiunea de care suferi si la clinica pe care ti-o doresti
  • ai acces la cele mai bune servicii de asistenta medicala la standarde internationale
  • beneficiezi de cele mai noi tehnici si de cele mai bune tratamente medicale
  • accesezi beneficiile asigurarii de sanatate private si esti informat constant despre evolutia cursului de tratament

Mai mult decat atat, diagnosticarea timpurie a problemelor de sanatate si accesul la tratamente la cele mai inalte standarde internationale platite de asigurator iti vor permite sa te concentrezi doar asupra vindecarii, fara a avea grija platilor catre clinici. Astfel, pentru o suma pe care o poti bugeta si controla, asiguri accesul pentru tine si familia ta la cele mai bune servicii medicale din lume atat ca masura de preventie, cat si de vindecare.

Foloseste asigurarea de sanatate internationala privata pentru a proteja intreaga familie!

Asigurarea privata de sanatate cu acoperire internationala iti ofera posibilitatea de a oferi fiecarui membru al familiei tale accesul la servicii medicale de top.

Printre serviciile medicale acoperite se numara: ambulatoriu, spitalizare, chirurgie, medicamente, preventie, maternitate, complicatii ale sarcinii, imagistica, ambulanta terestra privata, evacuare medicala de urgenta (ambulanta aeriana), transplant si un lucru foarte important: tratamentul integral al cancerului!

Ai grija de sanatatea ta oricand, oriunde in lume. Alege asigurarea de sanatate internationala Generali Global Health prin Global Medical.

Completeaza formularul si te vom contacta curand! Ne poti contacta si telefonic in timpul orelor de program.